Weber grillar

Mycket mer än bara grillar

Vi tror att du får de bästa grillupplevelserna med en Webergrill – och vi vågar säga det högt. Det finns nämligen en orsak till att många kallar vilken grill som helst för en ”Weber”. Orsaken är att Weber var en föregångare inom funktion, kvalitet och design när vi 1952 presenterade den ursprungliga klotgrillen – och har varit det sedan dess.

Visste du att merparten av Webers grillmodeller tillverkas i USA?

Idéutvecklingen pågår under lång tid hos Webers produktutvecklingsavdelning och när en idé föds testas den om och om igen bland olika grupper av konsumenter, så att bara de bästa passerar nålsögat.

På företagets två fabriker, som ligger nära huvudkontoret utanför Chicago, testas grillarna grundligt igen. Bland annat utsätts de för alla typer av väder och det är därför vi lugnt vågar påstå att du utan problem kan låta grillen stå kvar på uteplatsen året runt. Den är byggd för att klara väder och vind, så att du kan njuta av goda grillupplevelser oavsett årstid.

Det ligger med andra ord en lång process bakom varje grill som tillverkas, förpackas och skickas ut i världen. För oss är det nämligen a och o att design, funktion och kvalitet är på topp. Det är därför vi inte tvekar att lämna upp till 25 års garanti på våra grillar.

Webers grillsortiment är indelat i tre huvudgrupper:

Brikettgrillar, gasolgrillar och Weber Q. Men vilken slags grill ska du välja? Vad kan den ena jämfört med den andra? Vilka egenskaper ska du prioritera högst? Vi får ofta de här frågorna och svaret är att det beror på behovet, eftersom det finns en grill till varje enskild situation.

Fråga oss!

OFYR

– När matlagning utomhus blir en konst!

Ofyr är en unik produkt och ett nygammalt sätt att laga mat på, där alla är med och samlas runt lägerelden. Dessutom förgyller den din uteplats med sin konstruktion in cortenstål och en nytänkande design som med tiden även utvecklar en attraktiv naturlig patina. Känslan att mötas kring lägerelden är oslagbar och något vi gjort sedan urminnes tider.
För att titta närmare på produkterna kom in till vår butik i Västerås eller Köping.
Fråga oss!

Ofyr modeller – urval

OFYR Classic

Den renaste formen av OFYR. Designad för att passa i alla miljöer. Tänd en brasa och förvandla varje utomhusupplevelse till ett speciellt tillfälle. OFYR:ens estetiska runda form tillsammans med eldens magiska dragningskraft gör att alla vill samlas runt den. Det är ett helt nytt sätt att laga mat utomhus, det är enkelt och ingen jäkt, dessutom kan alla göra det.

Material i bas och kon är Cortenstål.
Plattan är Karbonstål.
Mått H/B/D: 100/98/98 cm
Vikt, bas: 31,5 kg, kon. 22,5 kg och plattan: 56,4 kg
Totalt: 110,4 kg

OFYR Classic Black

OFYR Classic Black är designad för att passa i alla miljöer. Tänd en brasa och förvandla varje utomhusupplevelse till ett speciellt tillfälle. OFYR:ens estetiska runda form tillsammans med eldens magiska dragningskraft gör att alla vill samlas runt den. Det är ett helt nytt sätt att laga mat utomhus, det är enkelt och ingen jäkt.

Material i bas är betong och kon är stål. Plattan är Karbonstål.
Mått H/B/D: 100/98/98 cm
Vikt, bas: 75 kg, kon. 22,5 kg och plattan: 56,4 kg
Totalt: 154 kg

OFYR - the art of outdoor cooking!

OFYR Classic XL

OFYR är designad för att passa i alla miljöer och denna modell är speciellt anpassad för professionellt bruk.

Ni kanske funderar på att göra något annorlunda, skapa mervärde för era kunder? Föreställ dig en kväll när de förväntansfulla matgästerna är på väg till er, ni möter dem redan innan de kommit fram till dörren! Ni lyser upp kvällen som en fyr och de får känslan av att de är viktiga för er. Ni hälsar dem välkomna i eldens sken, de stannar upp, känner värmen, doften och under småpratet med de andra gästerna kommer stämningen och förväntan på gastronomiska äventyr smygande. Vad ni serverar är inte det viktigaste, det kan vara enkla tilltugg/glögg till en 10 rätters gourmetmåltid.

Denna modell är framtagen för att köra en hel buffé utomhus, fråga oss gärna hur.

Material i bas är betong och kon är stål. Plattan är Karbonstål.
Mått H/B/D: 100/150/150 cm
Vikt, bas: 38 kg, kon. 51 kg och plattan: 130 kg
Totalt: 236 kg

Inspiration

Muurikka

Matlagning utomhus

Finska Muurikka är världsberömda för produkter som gör det enkelt att skapa vällagad mat utomhus. Kanske är man mest känd för sina hällar i varmvalsat stål – ett perfekt redskap för naturnära matlagning. 

Välkommen in i våra butiker och upptäck friluftsmatlagning i en helt annan dimension.

Fråga oss!

Kontakt oss direkt!