Vi hjälper er med tvättstugan.

Tillgängligheten till tvättstugan är alltid viktig för de som bor i flerfamiljshus och här krävs snabbare och robustare maskinutrustning än i ett enfamiljshushåll.

Fler maskiner, inte större, ger bättre möjlighet till lediga tider i tvättstugan. Vi vet att tvättmängden för varje tvätt i genomsnitt väger 3 kilo. Det innebär att tvättmaskiner och torktumlare med 5–6 kilos kapacitet i de flesta fall är fullt tillräckliga. Vi vet också att behovet av att tvätta och torka olika typer av textilier med olika kvaliteter och en mångfald av färger ökar.

Moderna och miljövänliga maskiner ger dig en flexiblare och bättre tvättstuga med lägre driftskostnader. Därför har vi ett brett urval av driftsäkra fastighetsmaskiner från marknadens största tillverkare. Något som ger er förening möjlighet att optimera tvättstugan efter medlemmarnas behov.

Erbjudande

Kostnadsfri genomgång av föreningens tvättstuga. Fyll i dina uppgifter nedan.

Förmånsavtal BRF

Gör som många bostadsrättsföreningar. Ge era medlemmar trygghet, service, kunskap och bra priser med ett förmånsavtal hos oss.
Avtalet innebär bl.a:
• Fast rabatt på vitvaror hos Elman
• Rabatt på installation
• Rabatt på småel
Är ni intresserade av ett förmånsavtal, kontakta oss direkt.

Kontakt

Våra brf-säljare finns i hela Mälardalen

Anders Janzon
Anders JanzonDelägare, ansvarig bygg- och fastigheter.

Våra varumärken

Vi säljer bara produkter som vi litar på till 100%. Lätt att säga, svårt att leva upp till. Men det är vårt mål – och är du nöjd så är vi ännu mer nöjda…